Потребни сме ѝ на Валентина Наунова – да донираме!

Апел за помош на Валентина Наунова ВИП 143-472 и Телеком 143-171
Да помогнеме на нашата сограѓанка и нејзиното семејство.

Потребни се средства за второ одење на лекување на Валентина Наунова од Свети Николе. Лекувањето е со матични клетки и треба да се изврши во Русија.

Да помогнеме!

Телефонски број за донации преку мрежата на ВИП 077 143-472

Телефонски број за донации преку мрежата на Телеком 070 143-171
Трансакциска сметка за донации 210501653066968 НЛБ Тутунска банка

https://www.donacii.mk/…/apel-za-pomosh-na-valentina-naun…/…

0

Поврзани

Најчитани во последните 7 дена